Salon draperii moderne in Chisinau
Echipa Ajur-Lux, va fi bucuroasa sa va cunoasca si va invita sa vizitati studioul de textil si design “Ajur-Lux” pe adresa: str. Vasile Alecsandri 129/8 (intrare de pe str. Columna), or. Chisinau, Republica Moldova.
Program de lucru:
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sambata: programari intalniri in prealabil.
Telefon de contact:
Mob: 079473338 / 078883444
Tel./Fax.: (373 22) 277-247 / (373 22) 228-730

Ajur Lux

Bine ati venit pe pagina oficila a companiei de design interior in domeniul textil Ajur-Lux.
In ziua de azi este greu de imaginat un interior modern fără o decorare textilă. Anume decorarea textila oferă disign-ului un aspect finalizat si complet. Considerand acest fapt, compania Ajur-Lux va propune cele mai complexe si exclusive servicii in ale design-ului si confectionarii de draperii și perdele in Chisinau. Livrare flori in Chisinau
Accesoriile textile reprezintă elementele fundamentale, care pot oferi integritate compozitiei de design în ansamblu şi crea un efect vizual de valoare al interiorului Dvs.
În showroom-ul „Ajur-Lux” veti benificia de o consultanta profesionista, oferita de designer-ii companiei, care va vor pune la dispozitie cele mai selecte si exclusive țesături si draperii in Chisinau. O gama larga de servicii si solutii in ale decorului textil, selectate minutios de-a lungul unei experiente in domeniu de 20 ani, este cartea de vizita a companiei si un criteriu de recunoastere si apreciere pe intreg teritoriu al Republicii Moldova.
Ca urmare, uitandu-ne prin prisma experientei de doua decenii, putem afirma ferm si sigur – cele mai rafinate si exclusive perdele in Chisinau – le gasiti la studio-ul de textil si design: Ajur-Lux!