Servicii de la Ajur Lux

Pe parcursul activitatii sale de peste 20 ani pe piata Republicii Moldova, compania “Ajur-Lux” a creat si a selectat o gama complexa de servicii in domeniul decoratiunilor textile. Calitate si profesionalism bazat pe traditie si experienta – ar fi motoul companiei, insa ne dorim sa va convingeti personal de diversitatea si calitatea serviciilor pe care vi le ofera cu drag Ajur-Lux:

Servicii de la Ajur LuxConsultanta gratuita oricand!
O

  • data ajuns in studioul “Ajur-Lux”, Clientul se poate bucura de o gazda primitoare, o atmosfera placuta si toata atentia designer-ilor/consultanti, in scopul consilierii cat mai eficace vizavi de proiectele sale de decoratiuni textile.


Servicii de la Ajur LuxDeplasarea consilierului la Client!
La solicitarea Clientului, designer-ul se poate deplasa pentru consultanta la locul obiectului propriu zis, fie aceasta prima intalnire sau urmatoarea etapa a implementarii proiectului.

Servicii de la Ajur LuxMasurarea, schitarea si identificarea solutiilor.
Oa doua etapa a implementarii proiectului este deplasarea la fata locului pentru identificarea celor mai optime solutii cromatice, de prindere si instalare, selectare accesorii, la fel ca si aprecierea tipului si design-ului de articole din cadrul proiectului.

Servicii de la Ajur LuxFabricare.
M

  • odelul articolelor solicitate, odata ce este aprobat de client, se transpune in realitate prin prisma experientei impunatoare si a diversitatatii de materie prima pusa la dispozitia Clientului. Toate articolele fiind fabricate manual conform proiectului solicitat, sunt absolut exclusive si indedite.


Servicii de la Ajur Lux
Tapitare.
C

  • and ne referim la decoratiuni din textil pentru interiorul incaperii, nu ne referim doar la traditionalele draperii, perne sau cuverturi. Ajur-Lux dispune de o gama larga de materiale textile pentru tapitarea mobilierului care in complex cu celelalte articole textile, poate conferi interiorului incaperii un aer indedit de armonie in design. La solicitarea Clientului, Ajur-Lux ofera servicii de design textil si tapitare a mobilierului.


Servicii de la Ajur LuxInstalare.
D

  • upa ce au fost identificate si selectate accesoriile de prindere, iar articolele textile confectionate, o ultima miscare a pensulii este necesara pentru finalizeaza capodopera. Echipa “Ajur-Lux” se va deplasa la obiectul (incaperea) care urmeaza a fi decorata si va efectua toate lucrarile de prindere, instalare si aranjare.


Servicii de la Ajur LuxSolutii decoratiuni suplimentare.
Pentru a sublinia careva elemente ale design-ului interior al incaperii, la solicitarea Clientului, echipa Ajur-Lux va elabora si va propune si alte solutii si elemente de decoratiuni textile netraditionale.