Salon draperii moderne in Chisinau - Draperii modele Moldova la comanda

Bine ați venit pe site-ul oficial al salonului draperiilor și perdelelor Ajur-Lux din Chișinău.

In ziua de azi este greu de imaginat un interior modern fără o decorare textilă. Anume decorarea textila oferă disign-ului un aspect finalizat si complet. Considerand acest fapt, compania Ajur-Lux va propune cele mai complexe si exclusive servicii in ale design-ului si confectionarii de draperii și perdele in Chisinau. Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai bune draperii in Chișinău și comanda perdele care se va potrivi interiorului Dvs. cu siguranță. De asemenea, puteți comanda livrare flori pe site-ul partenerilor noștri CadouriOnline.

Draperii in Chisinau la comanda

Accesoriile textile reprezintă elementele fundamentale, care pot oferi integritate compoziției de design în ansamblu şi crea un efect vizual de valoare al interiorului Dvs. În showroom-ul „Ajur-Lux” veti benificia de o consultanta profesionista, oferita de designer-ii companiei, care va vor pune la dispoziție cele mai selecte și exclusive țesăturidraperii și perdele in Chisinau. O gama largă de servicii si solutii in ale decorului textil, selectate minuțios de-a lungul unei experiențe în domeniu de 20 ani, este cartea de vizita a companiei și un criteriu de recunoaștere și apreciere pe întreg teritoriu al Republicii Moldova. Ca urmare, uitandu-ne prin prisma experientei de doua decenii, putem afirma ferm si sigur – cele mai rafinate și exclusive perdele in Chisinau și draperii modele în Moldova – le găsiți la studio-ul nostru de textil și design Ajur-Lux!

Sortiment vast la Ajur-Lux

În afară de aceasta, puteți evalua calitatea înaltă a altor tipuri de mărfuri:

Căutați draperii modele în Moldova? Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: +(373) 79 47 33 38, +(373) 78 88 34 44. 

Portofoliu
Avantajele noastre
Consultanta gratuita oricand
Consultanta gratuita oricand
Solutii decoratiuni suplimentare
Solutii decoratiuni suplimentare
Masurarea, schitarea si identificarea solutiilor
Masurarea, schitarea si identificarea solutiilor
Producție proprie
Producție proprie
Deplasarea consilierului la Client
Deplasarea consilierului la Client
Яндекс.Метрика