ro

  Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

  Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

  Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55
 • ru
 • en
Phone

Draperii și perdele în Chișinău – design unic de la Ajur-Lux

În ziua de astăzi, practic nu poți găsi un interior fără amenajare textilă, și anume draperiile pot perfect completa interiorul. Datorită acestui fapt, compania Ajur-Lux vă propune cele mai complexe și exclusive servicii de design textil, precum și producerea de draperii și perdele în Chișinău și cornișele necesare acestora. În salonul textil Ajur-Lux veți primi o consultație profesională de la designerii companiei, care vă vor oferi cele mai superbe și exclusive țesături, diverse draperii și perdele pentru bucătărie, dormitor și toată casa. Compania noastră are o experiență de 20 de ani în domeniul dat și oferă un spectru larg de servicii, precum și cele mai convenabile rezolvări textile pentru interiorul dv.

Astfel, având o experiență atât de vastă, cu certitudine putem afirma că cele mai frumoase și superbe draperii și perdele din Chișinău le veți găsi exact în salonul nostru. Designul textil este unul minuțios și cel mai bine e să fie încredințat unor profesioniști adevărați. De-asemenea, puteți comanda livrare de flori pe site-ul partenerilor noștri CadouriOnline.

 

Designul textil – draperii la comandă

Accesoriile textile sunt unele dintre elementele de bază decorative ale unui interior, care oferă compoziției armonie și denotă odăii un efect vizual expresiv.

În marea parte, designul de perdele depinde de tipul și specificul spațiului, și de-asemenea de stilul ales. Așadar, scopul nostru e să integrăm stilul dorit în odaia necesară. Pentru ca odaia să aibă un aspect armonios, vă sfătuim să alegeți perdele cu ajutorul specialiștilor. Specialiștii noștri, cu mare plăcere o să vă ajute la alegerea draperiilor conform dorințelor dv.

Din câte ați înțeles, alegerea de draperii, în marea parte depinde de tipul spațiului. Deci, dacă doriți să cumpărați perdele pentru bucătărie, atrageți atenția modelelor monocromatice și laconice ca de exemplu, perdelele romane. În contextul culorii, se potrivește orice nuanță caldă pastelată, care se va asorta bine cu gama cromatică de bază a bucătăriei dv.

În living puteți fi mai creativ și alege perdele mai aprinse, ca de exemplu engleze sau franceze. Deci, pentru living se potrivesc perdele mai ”grele”, texturate și contrastante.

În ceea ce privește dormitorul, cele mai populare sunt perdele dintr-un material mai gros, însă în cazul dat totul depinde de preferințele dv. Dacă sunteți iubitor de soarele de dimineață, cu siguranță puteți combina niște draperii clasice cu tul. În odaia copilului, desigur e mai convenabil să alegeți material mai practic, însă aia nu înseamnă că aceste perdele nu poate fi decorat cu un desen hazliu. În Ajur-Lux avem de toate și vă așteptăm cu drag.

 

Asortimentul de produse în Ajur-Lux

 • Draperii pentru bucătărie, dormitor, living și odaia copilului; 
 • Rulouri, jaluzele și cornișe;
 • Lenjerie de pat, cuverturi și fețe de perna;
 • Fețe de masă;
 • Diverse țesături și stofe;
 • Accesorii de prindere.

 

Acum moda se schimbă cu o viteză considerabilă. Dacă dv. aveți nevoie de schimbări, prospețime și frumusețe, vă propunem serviciile noastre în transformarea odăii, apartamentului sau oficiului dv. Salonul de draperii ”Ajur-Lux” din Chișinău cu drag vă va veni în ajutor.

Draperii, perdele și cornișe – accesorii de neînlocuit pentru orice interior. Protejându-vă de razele solare puternice și decorând frumos spațiul, perdelele pot înfrumuseța absolut orice interior și masca unele minusuri. Cu scopul de a vă economisi timpul și banii, salonul textil Ajur-Lux vă oferă un asortiment vast de produse cu posibilitatea de a comanda un design unic de perdele în Chișinău pentru a reînnoi atmosfera de căldură în casa, apartamentul sau oficiul dv.

 

Doriți să procurați perdele în Chișinău sau o consultație privitor serviciului de design textil? Pentru mai multe detalii, consultați nr.: +(373) 79 47 33 38 sau îndepliniți formularul pe pagina de contacte.

⭐Livrare rapida sau ridicare la salon

      ⭐Garanția la toate produse

      ⭐Cele mai bune prețuri în Moldova

Portofoliu
Avantajele noastre
Consultanta gratuita oricand
Consultanta gratuita oricand
Solutii decoratiuni suplimentare
Solutii decoratiuni suplimentare
Masurarea, schitarea si identificarea solutiilor
Masurarea, schitarea si identificarea solutiilor
Producție proprie
Producție proprie
Deplasarea consilierului la Client
Deplasarea consilierului la Client
Яндекс.Метрика