ro

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55
  • ru
  • en
Phone

Servicii

Pe parcursul activitatii sale de peste 20 ani pe piata Republicii Moldova, compania “Ajur-Lux” a creat si a selectat o gama complexa de servicii in domeniul decoratiunilor textile. Calitate si profesionalism bazat pe traditie si experienta – ar fi motoul companiei, insa ne dorim sa va convingeti personal de diversitatea si calitatea serviciilor pe care vi le ofera cu drag Ajur-Lux:


Ajur Lux Consultanta gratuita oricand!
Odata ajuns in studioul “Ajur-Lux”, Clientul se poate bucura de o gazda primitoare, o atmosfera placuta si toata atentia designer-ilor/consultanti, in scopul consilierii cat mai eficace vizavi de proiectele sale de decoratiuni textile.
Ajur Lux
Deplasarea consilierului la Client!
La solicitarea Clientului, designer-ul se poate deplasa pentru consultanta la locul obiectului propriu zis, fie aceasta prima intalnire sau urmatoarea etapa a implementarii proiectului.
Ajur Lux
Masurarea, schitarea si identificarea solutiilor.
Adoua etapa a implementarii proiectului este deplasarea la fata locului pentru identificarea celor mai optime solutii cromatice, de prindere si instalare, selectare accesorii, la fel ca si aprecierea tipului si design-ului de articole din cadrul proiectului.
Ajur Lux
Fabricare.
Modelul articolelor solicitate, odata ce este aprobat de client, se transpune in realitate prin prisma experientei impunatoare si a diversitatatii de materie prima pusa la dispozitia Clientului. Toate articolele – perdele și draperii, fiind fabricate manual conform proiectului solicitat, sunt absolut exclusive si indedite.
Ajur Lux
Tapitare.
Cand ne referim la decoratiuni din textil pentru interiorul incaperii, nu ne referim doar la traditionalele draperii, perne sau cuverturi. Ajur-Lux dispune de o gama larga de materiale textile pentru tapitarea mobilierului care in complex cu celelalte articole textile, poate conferi interiorului incaperii un aer indedit de armonie in design. La solicitarea Clientului, Ajur-Lux ofera servicii de design textil si tapitare a mobilei.
Ajur Lux
Instalare.
Dupa ce au fost identificate si selectate accesoriile de prindere, iar articolele textile confectionate, o ultima miscare a pensulii este necesara pentru finalizeaza capodopera. Echipa “Ajur-Lux” se va deplasa la obiectul (incaperea) care urmeaza a fi decorata si va efectua toate lucrarile de prindere, instalare si aranjare.
Ajur Lux
Solutii decoratiuni suplimentare.
Pentru a sublinia careva elemente ale design-ului interior al incaperii, la solicitarea Clientului, echipa Ajur-Lux va elabora si va propune si alte solutii si elemente de decoratiuni textile netraditionale.
Яндекс.Метрика