ro

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55

    Notice: Undefined variable: get in /home/ajur/web/ajur-lux.md/public_html/ws/include/functions.php on line 55
  • ru
  • en
Phone

Despre companie

Ajur Lux

 

Ajur Lux

Studioul de textil si design “Ajur-Lux” este conceput si gestionat de compania “Franigor” SRL, infiintata in 1995. Initial furnizor de materiale textile, la inceputul anilor 2000, “Ajur-Lux” si-a extins domeniul de activitate promovand in premiera in Republica Moldova servicii complexe de design interior in domeniul textil, aici referindu-ne atat la servicii de consultanta, proiectare si selectarea materialelor textile cat si confectionarea de draperii moderne in Chisinau. In concluzie, studioul de textil si design “Ajur-Lux”, este indubitabil primul si cel mai vechi salon de draperii in Chisinau.

Activand in baza micului business de familie, Ajur-Lux, scoate in prim plan traditia si experienta, promovand decoratiunea textila mai mult ca o arta decat un concept. Principiul sau de lucru, presupune implementarea viziunilor Clientului in viata prin prisma experientei si eticii in design. Fie ca Clientul doreste o solutie lasata la discretia designer-ului profesionist sau are doleante si viziuni personale, orice proiect este unul personalizat si exclusiv, transpus din vizualizarea clientului in realitate. Pentru a putea oferi Ajur Luxastfel de rezultate, compania “Ajur-Lux” a selectat o gama impunatoare de materiale textile si accesorii pentru a le pune la discretia Clientilor sai. In studioul de textil si design “Ajur-Lux” puteti gasi peste 30.000 de mostre de tesaturi si accesorii, draperii și perdele in Chisinau de la cele mai simple la unele absolut exclusive pentru Republica Moldova.

Totodata, este de remarcat faptul ca compania “Ajur-Lux” se bucura de respectul a multor parteneri si prieteni cu care colaboreaza in domeniul sau de activitate, atat pe teritoriul Republicii Moldova, cat si in strainatate. Colectii exclusive de materiale textile si servicii complexe si profesioniste va sunt puse oricand la dispozitie de catre echipa Ajur-Lux si asociatii sai.
Pentru a va convinge, nu va ramane decat sa vizitati studioul de textil si design “Ajur-Lux” si intr-o atmosfera primitoare, la o ceasca de cafea, sa concepeti proiectul Dvs. personalizat in fruntea unei echipe de specialisti in domeniul decoratiunilor textile.

Яндекс.Метрика